Aer conditionat Mitsubishi 12000 btu MSZ

Views: 81

2.800,00 lei (TVA inclus)

Aer condiționat Mitsubishi are tehnologiile inverter adoptate de Mitsubishi Electric asigură ajustarea automata a sarcinii de functionare in functie de necesitati. Acest lucru reduce consumul excesiv de energie electrica si, prin urmare, realizeaza Clasa energetica “A++” pentru SEER (racire) si “A+” pentru SCOP (incalzire).

Credit module tbi bank 3.3.8

158.42 Lei x 24 rate

Garanția calității

Aer conditionat Mitsubishi 12000, design simplu si prietenos.

Forma rotunda a panoului frontal ofera un aspect simplu si prietenos. Iar latimea unitatii este compacta, facand posibila instalarea in cele mai mici si mai inguste spatii.

Echivalent redus de CO2 cu agentul frigorific R32

Aer conditionat Mitsubishi 12000: Experimentați gestionarea fluidelor de top cu supapele și filtrele noastre de încredere, special concepute pentru a satisface nevoile clienților industriali. Asigurați o funcționare fără probleme cu soluțiile noastre inovatoare. Investește în sisteme eficiente de control al fluidelor cu supapele și filtrele noastre de înaltă calitate, adaptate pentru a răspunde cerințelor riguroase ale sectorului de afaceri. Îmbunătățiți-vă operațiunile și optimizați productivitatea. Eficientizați-vă operațiunile cu supapele și filtrele noastre de reținere realizate cu experiență, construite pentru a oferi performanțe și durabilitate remarcabile pentru aplicațiile comerciale.

Alegerea supapei de reținere a casei potrivite este esențială pentru menținerea eficienței și siguranței sistemului dumneavoastră sanitar. În calitate de comerciant cu amănuntul sau antreprenor, trebuie să vă asigurați că oferiți supape de reținere de înaltă calitate clienților dumneavoastră. Inventarul nostru de supape de reținere pentru comercianți cu amănuntul oferă o gamă extinsă de supape rezidențiale potrivite pentru diverse aplicații și dimensiuni.

Aer conditionat Mitsubishi 12000

 de proiect. Pentru proiecte mari, selecția noastră de supape rezidențiale pentru proiecte mari oferă o serie de supape de reținere concepute pentru a face față cererilor crescute de debit și presiune de apă. Aceste supape previn refluxul, protejând casele clienților dvs. de eventualele daune și contaminare ale apei. Alegeți din inventarul nostru cuprinzător și oferiți clienților dumneavoastră supape de reținere fiabile, de înaltă performanță, care se potrivesc nevoilor lor rezidențiale. Aveți încredere în expertiza noastră și selecția extinsă pentru a vă ajuta să găsiți supapa perfectă pentru orice proiect.

Cantitatea redusa de agent frigorific pentru seria H si agentul frigorific R32, care are potential scazut de incalzire globala, comparativ cu agentul frigorific R410AR, contribuie la prevenirea incalzirii globale.

Control simplu

Telecomanda si functiile simple asigura un control simplu si confort.

Producator Mitsubishi Electric
Tip produs Split de Perete
Capacitate nominala 12000 BTU/h
Capacitate racire BTU/h [nominal (min – max)] 11601 (3071 – 11601) BTU/h
Capacitate incalzire BTU/h [nominal (min – max)] 12283 (3071 – 12624) BTU/h
Capacitate racire kW [nominal (min – max)] 3.40 (0.90 – 3.40) kW
Capacitate incalzire kW [nominal (min – max)] 3.60 (0.90 – 3.70) kW
Clasa energetica racire A++
Putere absorbita racire 1.210 kW/h
Putere absorbita incalzire 0.975 kW/h
Curent absorbit 6.4 A
Tehnologie Wi-Fi Wi-Fi Ready
Nivel de zgomot UI [min – mediu – max] 22 – 31 – 38 – 46 dB(A)
Regim de functionare [min … max] -10 … +46 gr C
Suprafata acoperita 25 … 35 mp
Culoare unitate interioara Alb
Gama Standard
Debit de aer [min – mediu – max] 216 – 336 – 468 – 702 m³/h
Teava conexiune lichid 1/4″ (6.35 mm)
Teava conexiune gaz 3/8″ (9.52 mm)
Kit de instalare inclus Nu

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Aer conditionat Mitsubishi 12000 btu MSZ”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *