Baterie pipa scurta pentru apa rece EP-B104

Views: 99

33,00 lei (TVA inclus)

Baterie pipa scurta pentru apa rece: EP-B104

(3 recenzii de la clienți)
Garanția calității

Baterie pipa scurta pentru de la chiuveta de baie sunt una dintre cele mai folosite corpuri de iluminat din casa ta. Nu numai tu și familia ta folosești robinetul de la baie, ci și toți oaspeții tăi. Bateriile de baie trebuie să fie funcționale și o piesă de calitate care să reziste testului timpului. Ele sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă etala propriul stil personal.

Amintiți-vă că verificați din nou ce necesită chiuveta sau chiuveta înainte de a vă decide asupra robinetului. Există multe modele din care să alegeți atunci când căutați un robinet de baie. Veți găsi, de asemenea, Baterie pipa scurta pentru câteva tipuri diferite de supape în căutarea dvs. care pot suna intimidant. Nu vă faceți griji, vă avem acoperit!

Disc ceramic – Supapele cu disc ceramice durabile sunt de obicei cu o singură pârghie, cu mânerul rotindu-se pentru a controla debitul și temperatura. Operarea simpla este posibila deoarece cartusul din interiorul robinetului se bazeaza pe doua discuri ceramice intarite, rezistente la coroziune.

Cartuș fără spălătorie – Un cartuș fără spălătorie se bazează pe un cartuș cu tijă mobil în interiorul robinetului care se mișcă în sus și în jos odată cu presiunea apei și poate fi rotit pentru a regla temperatura.

Supapa electromagnetică – Supapa electromecanică acționată electromecanic Baterie pipa scurta pentru este utilizată la senzorii de mișcare și la robinetele fără atingere. Aceste robinete automate funcționează datorită supapei electromagnetice cu auto-închidere din interior, care răspunde la indicarea senzorilor când să deschidă sau să închidă fluxul de apă.

Baterie pipa scurta pentru Descriere

Tip: Monocomanda

Tip alimentare: G 1/2

Tip cartus: Obertain

Culoare: Crom

Pozitia de montaj: Pe lavoar

3 recenzii pentru Baterie pipa scurta pentru apa rece EP-B104

  1. Dylan (proprietar verificat)

    The product is firmly packed.

  2. Phoenix (proprietar verificat)

    Very fast delivery.

  3. Richard (proprietar verificat)

    Very well worth the money.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *