Boiler Ferroli 200l Ecounit 2 serpentine cu termostat

Views: 52

2.502,00 lei (TVA inclus)

Ecounit 200-2C WB este un boiler cu acumulare cu 2 serpentine, pentru transfer termic eficient.

Credit module tbi bank 3.3.8

142.52 Lei x 24 rate

Garanția calității

Boiler Ferroli 200l Ecounit 2 serpentine cu termostat este prevazut cu rezervor din otel emailat, rezistent la presiune, izolat la interior cu un strat de siliciu, avand protectie ridicata cu anod de magneziu. Prezinta un  strat de izolare cu poliuretan cu o grosime de 50mm pentru reducerea pierderilor de caldura.

Boilerul Ecounit 200-2C WB este prevazut cu un panou de acces unde se afla anodul de magneziu si serpentina de incalzire pentru intretinere si curatare usoara.

Experimentați gestionarea fluidelor de top cu supapele și filtrele noastre de încredere, special concepute pentru a satisface nevoile clienților industriali. Asigurați o funcționare fără probleme cu soluțiile noastre inovatoare. Investește în sisteme eficiente de control al fluidelor cu supapele și filtrele noastre de înaltă calitate, adaptate pentru a răspunde cerințelor riguroase ale sectorului de afaceri. Îmbunătățiți-vă operațiunile și optimizați productivitatea. Eficientizați-vă operațiunile cu supapele și filtrele noastre de reținere realizate cu experiență, construite pentru a oferi performanțe și durabilitate remarcabile pentru aplicațiile comerciale.

Alegerea supapei de reținere a casei potrivite este esențială Boiler Ferroli 200l Ecounit menținerea eficienței și siguranței sistemului dumneavoastră sanitar. În calitate de comerciant cu amănuntul sau antreprenor, trebuie să vă asigurați că oferiți supape de reținere de înaltă calitate clienților dumneavoastră. Inventarul nostru de supape de reținere pentru comercianți cu amănuntul oferă o gamă extinsă de supape rezidențiale potrivite pentru diverse aplicații și dimensiuni.

Boiler Ferroli 200l Ecounit

 de proiect. Pentru proiecte mari, selecția noastră de supape rezidențiale Boiler Ferroli 200l Ecounit proiecte mari oferă o serie de supape de reținere concepute pentru a face față cererilor crescute de debit și presiune de apă. Aceste supape previn refluxul, protejând casele clienților dvs. de eventualele daune și contaminare ale apei. Alegeți din inventarul nostru cuprinzător și oferiți clienților dumneavoastră supape de reținere fiabile, de înaltă performanță, care se potrivesc nevoilor lor rezidențiale. Aveți încredere în expertiza noastră și selecția extinsă pentru a vă ajuta să găsiți supapa perfectă pentru orice proiect.

Agentul termic circula prin serpentina si cedeaza caldura prin transfer termic catre apa menajera. Datorita faptului ca agentul termic din serpentina este izolat de apa menajera, apa calda este curata si igienica.

Specificatii tehnice

Brand Ferroli
Garantie Persoana Fizica (luni) 24
Garantie Persoana Juridica (luni) 24
Lungime (mm) 1453
Model EcoUnit 200-2 
Montare pe pardoseala
Alte caracteristici fara cablu de alimentare, fara stecher
Capacitate (l) 200
Greutate (kg) 65.9