Cazan lemn carbune Premium 32 kw

Views: 45

5.745,00 lei (TVA inclus)

Cazan lemn/carbune Premium este destinat pentru producerea apei calde de încălzire în sisteme de încălzire central din locuințe, case de locuit, case de vacanță, mici ateliere, etc.

Credit module tbi bank 3.3.8

315.50 Lei x 24 rate

Garanția calității

Centrala Magdolna Premium se poate utiliza cu Cazan lemn carbune Premium 32 kw:

cărbune cu puterea calorică de 28 MJ/kg și dimensiuni de 20 – 40 mm

lemne de foc cu puterea calorică de 14-17 MJ/kg cu conținut de umiditate de maxim 20 %

Se pot utiliza și alți combustibili, însă în acest caz nu se garantează realizarea parametrilor (eficiență, putere) enunțați în tabelul cu date tehnice.

Cazan lemn carbune Premium 32 kw: Corpul cazanului este realizat din tablă de oțel, în construcție sudată cu pereți dubli (interior 5 mm, exterior 3 mm) și este izolat cu vată minerală de 4 cm și învelit cu tablă de oțel vopsită.

Prin ușa cenușarului se pot îndepărta resturile de ardere, iar prin modificarea poziției clapetei de acces aer montată pe aceasta se reglează cantitatea de aer primar necesar arderii. În acest scop se poate monta regulator de tiraj automat, sau se poate asigura deasemenea un reglaj manual.

Corpul cazanului este acoperit cu vopsea termorezi stentă, este izolat cu vată minerală de 4mm, peste care este așezat un înveliș de tablă protejată prin vopsire electrostatică cu pulberi. Învelișul fiind fixat cu șuruburi, se poate demonta în bucăți

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cazan lemn carbune Premium 32 kw”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *