Centru comanda Salus

Views: 102

425,00 lei (TVA inclus)

Credit module tbi bank 3.3.8

106.47 Lei x 4 rate

Garanția calității

Centru comanda SalusCB500 5 zone si modul control inclus.

Centru comanda Salus CB500 este elementul principal al sistemului de control al instalatiei de incalzire sau racire prin pardoseala. Are un modul incorporat care controleaza sursele de caldura si frig. Centrul de comanda va permite sa controlati 5 zone diferite. Fiecare zona individuala poate fi actionata de un termostat. Termostatele necesita o sursa de alimentare de 230V iar alimentarea trebuie facuta direct din centrul de comanda. CB500 are iesiri liber de potential concepute pentru a actiona un cazan, o pompa de caldura sau un chiller.

Va permite sa comutati intre modul de incalzire si modul de racire. Este echipat cu iesiri de 230V pentru o pompa si actuatoare. Clemele rapide ofera o instalare rapida si convenabila. Centrul de comanda este proiectat sa functioneze cu actuatoare de tip NC (normal inchise). Se recomanda instalarea aparenta sau pe sina DIN.

Experimentați gestionarea fluidelor de top cu supapele și filtrele noastre de încredere, Centru comanda Salus concepute pentru a satisface nevoile clienților industriali. Asigurați o funcționare fără probleme cu soluțiile noastre inovatoare. Investește în sisteme eficiente de control al fluidelor cu supapele și filtrele noastre de înaltă calitate, adaptate pentru a răspunde cerințelor riguroase ale sectorului de afaceri. Îmbunătățiți-vă operațiunile și optimizați productivitatea.

Centru comanda Salus

Eficientizați-vă operațiunile cu supapele și filtrele noastre de reținere realizate cu experiență, construite pentru a oferi performanțe și durabilitate remarcabile pentru aplicațiile comerciale.

Alegerea supapei de reținere a casei potrivite este esențială pentru menținerea eficienței și siguranței sistemului dumneavoastră sanitar. În calitate de comerciant cu amănuntul sau antreprenor, trebuie să vă asigurați că oferiți supape de reținere de înaltă calitate clienților dumneavoastră. Inventarul nostru de supape de reținere pentru comercianți cu amănuntul oferă o gamă extinsă de supape rezidențiale potrivite pentru diverse aplicații și dimensiuni.

 de proiect. Pentru proiecte mari, selecția noastră de supape rezidențiale pentru proiecte mari oferă o serie de supape de reținere concepute pentru a face față cererilor crescute de debit și presiune de apă. Aceste supape previn refluxul, protejând casele clienților dvs. de eventualele daune și contaminare ale apei. Alegeți din inventarul nostru cuprinzător și oferiți clienților dumneavoastră supape de reținere fiabile, de înaltă performanță, care se potrivesc nevoilor lor rezidențiale. Aveți încredere în expertiza noastră și selecția extinsă pentru a vă ajuta să găsiți supapa perfectă pentru orice proiect.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Centru comanda Salus”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *