[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Instal Casa a fost înființată în anul 2002 și este o societate cu răspundere limitată, având că activitate principală comercializarea instalațiilor de apă, gaz și încălzire.

La început activitatea noastră s-a desfășurat atât într-un mic spațiu comercial situat pe strada Oneștilor cât și distribuind marfă la nivel local, cât și național.

Mânați de pasiunea pentru activitatea pe care o desfășuram și datorită rezultatelor bune pe care le-am avut, ne-am extins într-un spațiu comercial propriu, apoi ne-am mărit și numărul de angajați specializați pe domeniul instalațiilor, pentru a putea oferi clienților noștri soluțiile de care au nevoie, devenind astfel furnizori de soluții complete pentru instalații.

Suntem autorizați ISCIR și avem un service pentru centrale pe gaz și un nou spațiu commercial pe str. Meșteșugarilor nr. 3A.

Încercam zilnic să ne perfecționăm atât în punctele noastre de desfacere cât și în ceea ce privește service-ul oferit clienților noștri.

Instal Casa își propune satisfacerea cerințelor clienților săi cât și a partenerilor de afaceri, oferind mereu calitate, promptitudine și seriozitate în toate serviciile pe care le oferim.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]