Distribuitor pardoseala de 1″ cu 8 iesiri 3/4″x18 (Eurocono) si indicatoare de debit Tiemme

Views: 128

1.347,00 lei (TVA inclus)

Distribuitor pardoseala de 1″ cu 4 iesiri 3/4″x18 (Eurocono) si indicatoare de debit Tiemme.

Fotografia este doar cu caracter informativ.

(3 recenzii de la clienți)
Credit module tbi bank 3.3.8

80.91 Lei x 24 rate

Garanția calității

Pereche de colectoare de tur tip bara de 1”, realizate din alama CW614N conform UNI EN12168, prevazute cu: robinete cu bila de închidere cu termometre încorporate, bara de tur cu debitmetre pentru reglarea si masurarea debitului (0-5 l/min), bara de retur cu robinet manual de închidere prevazut pentru servomotoarele electrotermice, T terminal prevazut cu ventil de aerisire si robinet cu bila de încarcare/descarcare a sistemului cu furtun pe ambele brate. Clame de fixare cu tampoane din cauciuc anti-vibratii. Derivatii 3/4″x18 (Distribuitor pardoseala de 1) interaxiale 50 mm.

Experimentați gestionarea fluidelor de top cu supapele și filtrele noastre de încredere, special concepute pentru a satisface nevoile clienților industriali. Asigurați o funcționare fără probleme cu soluțiile noastre inovatoare. Investește în sisteme eficiente de control al fluidelor cu supapele și filtrele noastre de înaltă calitate, adaptate pentru a răspunde cerințelor riguroase ale sectorului de afaceri. Îmbunătățiți-vă operațiunile și optimizați productivitatea. Eficientizați-vă operațiunile cu supapele și filtrele noastre de reținere realizate cu experiență, construite pentru a oferi performanțe și durabilitate remarcabile pentru aplicațiile comerciale.

Distribuitor pardoseala de 1

Alegerea supapei de reținere a casei potrivite este esențială Distribuitor pardoseala de 1 menținerea eficienței și siguranței sistemului dumneavoastră sanitar. În calitate de comerciant cu amănuntul sau antreprenor, trebuie să vă asigurați că oferiți supape de reținere de înaltă calitate clienților dumneavoastră. Inventarul nostru de supape de reținere pentru comercianți cu amănuntul oferă o gamă extinsă de supape rezidențiale potrivite pentru diverse aplicații și dimensiuni.

 de proiect. Pentru proiecte mari, selecția noastră de supape rezidențiale pentru proiecte mari oferă o serie de supape de reținere concepute pentru a face față cererilor crescute de debit și presiune de apă. Aceste supape previn refluxul, protejând casele clienților dvs. de eventualele daune și contaminare ale apei. Alegeți din inventarul nostru cuprinzător și oferiți clienților dumneavoastră supape de reținere fiabile, de înaltă performanță, care se potrivesc nevoilor lor rezidențiale. Aveți încredere în expertiza noastră și selecția extinsă pentru a vă ajuta să găsiți supapa perfectă pentru orice proiect.

3 recenzii pentru Distribuitor pardoseala de 1″ cu 8 iesiri 3/4″x18 (Eurocono) si indicatoare de debit Tiemme

  1. Ryder (proprietar verificat)

    Good service.

  2. Charles (proprietar verificat)

    Very well worth the money.

  3. Isaac (proprietar verificat)

    Good service.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *