Modul frontal pentru bideu îngropat Tece

Views: 82

606,00 lei (TVA inclus)

Pentru montaj în structuri din profile Tece sau pentru instalare în structura portantă metalică sau din lemn ca modul frontal sau de colț.

Credit module tbi bank 3.3.8

151.82 Lei x 4 rate

Garanția calității

Unitate complet preasamblată, Modul frontal pentru bideu îngropat Tece:

  • Modul frontal pentru bideu îngropat Tece: Rama de montaj autoportantă vopsită în câmp electrostatic și doi suporți pentru fixarea pe pardoseală, reglabili între 0-200 mm;
  • Două șuruburi și piulițe de fixare M 12;
  • Conexiune de scurgere reglabilă pe înălțime;
  • Cot de scurgere DN 40/50 cu manșon din cauciuc, diametru nominal 30/50 (acționează și ca garnitură de etanșare).

Experimentați gestionarea fluidelor de top cu Modul frontal pentru bideu îngropat Tece și filtrele noastre de încredere, special concepute pentru a satisface nevoile clienților industriali. Asigurați o funcționare fără probleme cu soluțiile noastre inovatoare. Investește în sisteme eficiente de control al fluidelor cu supapele și filtrele noastre de înaltă calitate, adaptate pentru a răspunde cerințelor riguroase ale sectorului de afaceri. Îmbunătățiți-vă operațiunile și optimizați productivitatea. Eficientizați-vă operațiunile cu supapele și filtrele noastre de reținere realizate cu experiență, construite pentru a oferi performanțe și durabilitate remarcabile pentru aplicațiile comerciale.

Alegerea supapei de reținere a casei potrivite este esențială Modul frontal pentru bideu îngropat Tece menținerea eficienței și siguranței sistemului dumneavoastră sanitar. În calitate de comerciant cu amănuntul sau antreprenor, trebuie să vă asigurați că oferiți supape de reținere de înaltă calitate clienților dumneavoastră. Inventarul nostru de supape de reținere pentru comercianți cu amănuntul oferă o gamă extinsă de supape rezidențiale potrivite pentru diverse aplicații și dimensiuni.

 de proiect. Pentru proiecte mari, selecția noastră de supape rezidențiale Modul frontal pentru bideu îngropat Tece proiecte mari oferă o serie de supape de reținere concepute pentru a face față cererilor crescute de debit și presiune de apă. Aceste supape previn refluxul, protejând casele clienților dvs. de eventualele daune și contaminare ale apei. Alegeți din inventarul nostru cuprinzător și oferiți clienților dumneavoastră supape de reținere fiabile, de înaltă performanță, care se potrivesc nevoilor lor rezidențiale. Aveți încredere în expertiza noastră și selecția extinsă pentru a vă ajuta să găsiți supapa perfectă pentru orice proiect.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Modul frontal pentru bideu îngropat Tece”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *