Pompa de caldura aer apa Ferroli Omnia ST 3.2 HI3 10 kW

Views: 53

38.400,00 lei (TVA inclus)

Pompa de caldura aer/apa reversibila cu Boiler Ferroli Omnia ST 3.2 HI3 10 kW, cu rezistenta electrica de 3 kW integrata, pentru incalzire, racire si preparare de apa calda menajera.

Credit module tbi bank 3.3.8

2057.28 Lei x 24 rate

Garanția calității

OMNIA ST 3.2 sunt Pompa de caldura aer apa Ferroli sistem split, compuse dintr-o Unitate externă care conține cele mai importante elemente ale circuitului frigorific, de la compresor la schimbătorul de căldură, care va fi racordată cu conductele de agent frigorific la Unitatea internă.

Unitatea internă conține restul circuitului frigorific, componentele principale ale circuitului hidraulic, precum pompa de căldură de înaltă eficiență sau vasul de expansiune, pentru a permite instalarea rapidă și sigură a echipamentelor.

Este furnizată standard cu un sistem electric integrat de 3 kW pentru modelele monofazate.

Pompa de caldura aer apa Ferroli OMNIA ST 3.2 diferă de Pompa de caldura aer apa Ferroli OMNIA S 3.2 prin faptul că unitatea internă este prevăzută cu Boiler cu  o serpentină încorporat  pentru producție de apă caldă menajeră. Pentru modelele de la 4 la 10 capacitatea boilerului este de 190 litri.

Acestui boiler i se poate cupla o rezistență electrică suplimentară cât și un kit caldura aer apa Ferroli Omnia S aport solar (ambele accesorii se montează în interiorul unității).

Pompa de caldura aer apa Ferroli

Instalarea unui sistem split oferă avantajul evitarii Pompa de caldura aer apa Ferroli , chiar și la cele mai scăzute temperaturi (până la -25°C) sau în absența energiei electrice (singura problemă des întalnită în cazul pompelor de căldură monobloc).

Toate unitățile satisfac exigențele sistemelor de încălzire/răcire, având capacitatea de a produce agent termic până la 65°C, fiind astfel ideale pentru toate tipurile de sisteme, fie că este vorba de încălzire în pardoseală, ventiloconvectoare, radiatoare sau producție de apă caldă menajeră (ACM) prin intermediul boilerului încorporat.

Aceasta permite modularea distribuției puterii prin urmărirea atentă a Pompa de caldura aer apa Ferroli termice, permițând astfel o eficiență energetică foarte mare și importante economii pentru utilizatorul final.

Designul Full Inverter Ferroli reduce consumul de energie electrică la pornire, evitând Pompa de caldura aer apa Ferroli rețelei electrice și mărind durata de viață a componentelor.

Nivelul de zgomot este printre cele mai scăzute de pe piață, putând fi folosite fie autonom, fie integrate cu alte surse de căldură, de exemplu o centrală.

Toate unitățile sunt furnizate cu o sondă de temperatură pentru un boiler ACM (nemontată) și o sondă de temperatură a aerului exterior (premontată pe unitatea exterioară) pentru o reglare optimă a temperaturii agentului termic conform curbei climatice alese atât pe încălzire cât și pe răcire.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa de caldura aer apa Ferroli Omnia ST 3.2 HI3 10 kW”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *