Reduceri!

Pompă de căldură Lamborghini Idola M 3.2 – 16T kw (trifazică – monobloc)

Views: 172

Prețul inițial a fost: 30.900,00 lei.Prețul curent este: 29.355,00 lei. (TVA inclus)

-5%

Această serie de pompe de căldură aer-apă, răspund nevoilor de aer condiționat iarna (caldură) și vara (rece) a instalațiilor rezidențiale și comerciale de putere mică și medie. Toate unitățile sunt potrivite pentru instalare în exterior și pot să producă apă până la 65°C, pot fi utilizate în sisteme radiante, ventiloconvector, calorifere și pentru producerea indirectă de apă caldă menajeră (ACM), prin intermediul unui cazan extern. Unitățile se caracterizează prin utilizarea unui compresor DC inverter care modulează puterea furnizată și vin complet cu un kit hidronic compus din toate componentele esențiale pentru o instalare rapidă și sigură. 

(3 recenzii de la clienți)
Credit module tbi bank 3.3.8

1574.83 Lei x 24 rate

Garanția calității

Lamborghini Idola M 3.2 – 16T kw: Interfața cu utilizatorul constă dintr-un controler cu fir de la distanță (5 fire, lungime max 50 m de la unitate) care gestionează: – SISTEMUL DE ÎNCĂLZIRE ȘI RĂCIRE ​​Acolo unde unitatea este singurul încălzitor. Dacă unitatea funcționează în modul cald sau rece, aceasta funcționează prin modularea frecvenței compresorului pentru a menține temperatura apei Lamborghini Idola M 3.2 – 16T kw la valoarea de referință stabilită. Prin intermediul unei valori de parametrizare, este posibilă utilizarea telecomenzii (de exemplu, pentru circuite de încălzire cu o singură zonă) ca termostat de cameră.

– PRODUCEREA APĂ CALDA MENAJĂ (ACM) Unitatea pornește în modul cald pentru a menține temperatura unui rezervor de stocare ACM la valoarea de referință stabilită. Într-o groapă a rezervorului de apă caldă menajeră trebuie introduse o supapă de deviere cu 3 căi (nu este furnizată) și o sondă de temperatură (sondă T5, furnizată cu lungimea cablului 10mt).

– SURSE DE ENERGIE SUPLIMENTARE (cazan sau element de incalzire electric) In functie de valorile setate ale parametrizarii, aceste surse pot fi pornite in integrarea sau inlocuirea pompei de caldura in timpul functionarii in incalzire sau pentru producerea Lamborghini Idola M 3.2 – 16T kw ACM si daca pompa de caldura nu functioneaza. – FUNCȚIA DE CASCADE a mai multor unități. Unitatea master poate controla în modul cascadă până la 6 unități diferite (1 master, 5 slave, de asemenea, cu putere de ieșire diferită) cu un singur controler conectat la unitatea master. Este posibilă atribuirea funcției de producere a ACM unității master, în timp ce în cazul unei defecțiuni a uneia dintre cele 5 unități slave, cele rămase pot continua să funcționeze normal.

– GESTIONAREA PÂNĂ LA 2 CIRCUITE DE ÎNCĂLZIRE (1 DIRECT ȘI 1 MIXTO). Unitatea este capabilă să gestioneze pompele de circulație (nefurnizate) ale ambelor 2 circuite de încălzire și, numai pentru circuitul mixt, robinetul de amestec (nefurnizat) și sonda de temperatură a liniei de alimentare cu apă (nefurnizată). – INTRARE FOTOVOLTAICĂ ȘI SMART GRID. Unitatea este dotata cu 2 intrari digitale pentru a fi conectata cu semnalul provenit de la sistemul fotovoltaic si de la reteaua electrica. Logica managementului este următoarea: – dacă intrarea digitală PV este închisă, unitatea pornește modul ACM cu valoarea de referință ACM = 70°C și (dacă este disponibil) Lamborghini Idola M 3.2 – 16T kw va porni elementul de încălzire electric al rezervorului de stocare ACM.

Lamborghini Idola M 3.2 – 16T kw

Unitatea funcționează în modul de răcire/încălzire cu logica normală. – dacă intrarea digitală PV este deschisă și intrarea rețelei inteligente este închisă, unitatea funcționează normal – dacă intrarea digitală fotovoltaică este deschisă și intrarea rețelei inteligente este deschisă, unitatea dezactivează modul ACM și poate funcționa în modul răcire/încălzire pentru o perioadă limitată (setat de un parametru), apoi se va opri din funcționare – CONTROL DE LA DISTANȚĂ A UNITĂȚII PRIN APP. (disponibil pentru sistemele IOS și Android).

– RESISTENTA ELECTRICA BAZ DE ACM ACM In modul ACM este posibila gestionarea unui element de incalzire electric de integrare in rezervorul de acumulare ACM ca integrare a pompei de caldura, ca functie antilegionella, sau ca rezerva totala in cazul defectarii pompei de caldura.

– ACM RAPIDĂ Această funcție poate fi pornită manual pentru a prioritiza Lamborghini Idola M 3.2 – 16T kw prin aducerea rezervorului de stocare a ACM la valoarea de referință în cel mai scurt timp posibil, prin utilizarea tuturor surselor de energie disponibile (pompa de căldură, rezistențe electrice de rezervă, cazan). – FUNCȚIA ANTILEGIONELĂ Pot fi setate cicluri săptămânale anti-legionella. Pompa de căldură trebuie să fie integrată cu boilerul ACM sau cu elementul de încălzire electric al cazanului.

– MOD SILENȚIAT Când este pornit, conform unui program programat, reduce frecvența maximă a compresorului și turația ventilatorului, pentru a reduce zgomotul generat și puterea absorbită de unitate. – ON/OFF cu un contact extern. Unitatea poate fi pornită și oprită printr-un contact extern (de exemplu, printr-un termostat de cameră/comutator de la distanță). În această situație, unitatea va funcționa în modul setat de tastatura de control. – CALDE/REC cu 2 contacte externe. Unitatea poate fi pornită și oprită în modul rece sau cald prin 2 contacte externe (de exemplu, printr-un termostat de cameră/comutator la distanță care gestionează cererea de cald/rece). – ECO/COMFORT Posibilitatea de a defini intervale de timp în cald și rece și valori de referință relative pentru modurile ECO și CONFORT –

PROGRAMARE SĂPTĂMÂNALĂ permite setarea unui program diferit pentru fiecare zi a săptămânii definind modul de funcționare pentru fiecare interval orar (REC/CALD/ACM) și valoarea de referință de lucru. – PROTECTIE ANTIENGHET. Temperatura aerului exterior garantată până la -20°C datorită pompei de căldură care funcționează în regim fierbinte, elementului de încălzire electric antiîngheț (conform standard) și boosterului electric (dacă este instalat).

CIRCUIT DE RĂCIRE Acesta este conținut în interiorul unității pentru a facilita operațiunile de întreținere, este echipat cu COMPRESOR cu motor DC INVERTER dublu rotativ pentru a garanta o mai mare echilibrare dinamică și a reduce vibrațiile. Este pozitionat pe suporturi antivibratii din cauciuc si Lamborghini Idola M 3.2 – 16T kw invelit intr-un strat dublu de material fonoabsorbant pentru a reduce zgomotul. De asemenea, compresorul este echipat cu element de încălzire a carcasei de ulei. Circuitul este completat cu

SCHIMBĂTOR DE CĂLDURĂ SUDATĂ ÎN PLACĂ INOX, complet cu element de încălzire antiîngheț, VENTILATORI AXIAL CU MOTOR DC FĂRĂ PERIE complet cu grile de siguranță pentru prevenirea accidentelor, serpentină cu aripioare din tuburi de cupru și aripioare din aluminiu. Toate unitățile sunt echipate cu control variabil al vitezei ventilatorului care permite funcționarea la temperaturi exterioare scăzute la răcire și la temperaturi exterioare ridicate la încălzire.

CIRCUIT HIDRAULIC Conținut în interiorul unității pentru a facilita operațiunile de întreținere, este echipat standard cu CIRCULATOR DE CONSUM MIC cu motor DC fără perii, debitmetru apă, aerisire automată, manometru apă, vas de expansiune, supapă de siguranță, filtru de apă Y (instalare de către instalație) tehnician). Schimbatorul de caldura cu placi si toate conductele circuitului hidraulic sunt izolate termic pentru a preveni condensul si a reduce pierderile de caldura. ACCESORII STANDARD – SONDA pentru integrarea unei surse suplimentare de caldura – TELECOMANDA – FILTRU Y

3 recenzii pentru Pompă de căldură Lamborghini Idola M 3.2 – 16T kw (trifazică – monobloc)

  1. Max (proprietar verificat)

    The product is firmly packed.

  2. Robert (proprietar verificat)

    Good service.

  3. Owen (proprietar verificat)

    Very fast delivery.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *