Puffer Ferroli FB 1000L fără serpentina

Views: 62

4.700,00 lei (TVA inclus)

Credit module tbi bank 3.3.8

259.76 Lei x 24 rate

Garanția calității

Puffer Ferroli FB 1000L (rezervoare de acumulare) FB este fabricat din tablă de oțel de calitate superioară și sunt destinate pentru stocarea apei calde de încălzire.
Acestea inmagazinează energia termică furnizată de cazanele pe combustibil gazos sau lichid și minimizează pornirile arzatorului, respectiv echilibrează regimul de furnizare a energiei termice a cazanelor pe lemne, așchii, și peleți.

Presiune maximă de lucru (bar): 3
Temperatura maximă de lucru (C): 95
Diametru (mm): 990
înălțime (mm): 2090
Greutate (kg): 152

Experimentați gestionarea fluidelor de top cu supapele și filtrele noastre de încredere, special concepute pentru a satisface nevoile clienților industriali. Asigurați o funcționare fără probleme cu soluțiile noastre inovatoare. Investește în sisteme eficiente de control al fluidelor cu supapele și filtrele noastre de înaltă calitate, adaptate pentru a răspunde cerințelor riguroase ale sectorului de afaceri. Îmbunătățiți-vă operațiunile și optimizați productivitatea. Eficientizați-vă operațiunile cu supapele și filtrele noastre de reținere realizate cu experiență, construite pentru a oferi performanțe și durabilitate remarcabile pentru aplicațiile comerciale.

Puffer Ferroli FB 1000L

Alegerea supapei de reținere a casei potrivite este esențială Puffer Ferroli FB 1000L menținerea eficienței și siguranței sistemului dumneavoastră sanitar. În calitate de comerciant cu amănuntul sau antreprenor, trebuie să vă asigurați că oferiți supape de reținere de înaltă calitate clienților dumneavoastră. Inventarul nostru de supape de reținere pentru comercianți cu amănuntul oferă o gamă extinsă de supape rezidențiale potrivite pentru diverse aplicații și dimensiuni.

 de proiect. Pentru proiecte mari, selecția noastră de supape rezidențiale Puffer Ferroli FB 1000L proiecte mari oferă o serie de supape de reținere concepute pentru a face față cererilor crescute de debit și presiune de apă. Aceste supape previn refluxul, protejând casele clienților dvs. de eventualele daune și contaminare ale apei. Alegeți din inventarul nostru cuprinzător și oferiți clienților dumneavoastră supape de reținere fiabile, de înaltă performanță, care se potrivesc nevoilor lor rezidențiale. Aveți încredere în expertiza noastră și selecția extinsă pentru a vă ajuta să găsiți supapa perfectă pentru orice proiect.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Puffer Ferroli FB 1000L fără serpentina”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *