Rezervor WC îngropat + clapetă Tece albă

Views: 110

650,00 lei (TVA inclus)

Modul de WC pentru montaj monobloc, în fața unui perete solid sau pentru integrarea în pereți cu structuri portante de metal sau lemn.

Credit module tbi bank 3.3.8

162.84 Lei x 4 rate

Garanția calității

Caracteristici generale Rezervor WC îngropat + clapetă Tece albă:

  • Rezervor WC îngropat de siguranță realizat din plastic rezistent la impact;
  • Conexiunea rezervorului cu filet exterior de 1/2″;
  • Volum rezervor de 10 litri; volum de spălare standard presetat de 6 litri; un volum de spălare de 4,5/7,5/9 litri poate fi setat în orice moment; volum de spălare parțial de 3 litri cu sistem cu acționare dublă;
  • Volumul rămas poate fi utilizat imediat pentru o spălare ulterioară;
  • Izolat împotriva condensului;
  • Testat conform DIN EN 14055;
  • Grup acustic 1 în conformitate cu DIN 4109;
  • Supapă de umplere hidraulică silențioasă.

Rezervor WC îngropat: Experimentați gestionarea fluidelor de top cu supapele și filtrele noastre de încredere, special concepute pentru a satisface nevoile clienților industriali. Asigurați o funcționare fără probleme cu soluțiile noastre inovatoare. Investește în sisteme eficiente de control al fluidelor cu supapele și filtrele noastre de înaltă calitate, adaptate pentru a răspunde cerințelor riguroase ale sectorului de afaceri. Îmbunătățiți-vă operațiunile și optimizați productivitatea. Eficientizați-vă operațiunile cu supapele și filtrele noastre de reținere realizate cu experiență, construite pentru a oferi performanțe și durabilitate remarcabile pentru aplicațiile comerciale.

Alegerea supapei de reținere a casei potrivite este esențială pentru menținerea eficienței și siguranței sistemului dumneavoastră sanitar. În calitate de comerciant cu amănuntul sau antreprenor, trebuie să vă asigurați că oferiți supape de reținere de înaltă calitate clienților dumneavoastră. Inventarul nostru de supape de reținere pentru comercianți cu amănuntul oferă o gamă extinsă de supape rezidențiale potrivite pentru diverse aplicații și dimensiuni.

Rezervor WC îngropat

 de proiect. Rezervor WC îngropat proiecte mari, selecția noastră de supape rezidențiale pentru proiecte mari oferă o serie de supape de reținere concepute pentru a face față cererilor crescute de debit și presiune de apă. Aceste supape previn refluxul, protejând casele clienților dvs. de eventualele daune și contaminare ale apei. Alegeți din inventarul nostru cuprinzător și oferiți clienților dumneavoastră supape de reținere fiabile, de înaltă performanță, care se potrivesc nevoilor lor rezidențiale. Aveți încredere în expertiza noastră și selecția extinsă pentru a vă ajuta să găsiți supapa perfectă pentru orice proiect.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rezervor WC îngropat + clapetă Tece albă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *