Reduceri!

Set vas WC Ermetiq Square 50 cu capac soft close + Rezervor WC ingropat Tece si clapeta cromatica

Views: 46

1.116,80 lei (TVA inclus)

-20%

Vas WC suspendat cu capac soft close Ermetiq Square 50 cu capac soft close + Modul de WC TECE pentru montaj monobloc, în fața unui perete solid sau pentru integrarea în pereți cu structuri portante de metal sau lemn.

Credit module tbi bank 3.3.8

68.64 Lei x 24 rate

Garanția calității

Caracteristici Ermetiq Square 50 cu capac soft close:

Dimensiuni: 550x410x475 mm

Forma: patrata

Material: ceramica sanitara

Capac soft close

Caracteristici rezervor WC îngropat + clapetă Tece cromatica:

  • Rezervor de siguranță realizat din plastic rezistent la impact;
  • Conexiunea rezervorului cu filet exterior de 1/2″;
  • Volum rezervor de 10 litri; volum de spălare standard presetat de 6 litri; un volum de spălare de 4,5/7,5/9 litri poate fi setat în orice moment; volum de spălare parțial de 3 litri cu sistem cu acționare dublă;
  • Volumul rămas poate fi utilizat imediat pentru o spălare ulterioară;
  • Izolat împotriva condensului;
  • Testat conform DIN EN 14055;
  • Grup acustic 1 în conformitate cu DIN 4109;
  • Supapă de umplere hidraulică silențioasă.

Ermetiq Square 50 cu capac soft close

Ermetiq Square 50 cu capac soft close noua sa tehnologie Rimless, Duravit demonstrează cum geometria, mecanica fluidelor și designul pot fi combinate cu succes pentru o eficiență maximă. Datorită zonei deschise, ușor accesibilă, vasul este deosebit de ușor de păstrat curat, iar acest lucru reduce considerabil timpul de curățare. Impresia inovatoare dată continuă în designul toaletei și al bideului: scaunul și capacul plat, disponibile cu și fără sistem de închidere soft, sunt atrăgătoare.

Toaletele montate pe perete și de sine stătătoare pot fi combinate și cu scaunul de Ermetiq Square 50 cu capac soft close DuraStyle de la Starck. Ceramica și scaunul se îmbină într-o unitate armonioasă și elegantă. Toaletele Duravit montate pe perete sunt disponibile cu două opțiuni diferite de spălare. Tehnologia de spălare este cea mai comună tehnică de spălare asociată cu cea mai mică cantitate de mirosuri neplăcute și face parte din oferta actuală pentru piața nord-americană.

Ermetiq Square 50 cu capac soft close înălțimii și locației punctului de apă și a capcanei proiectate special, toate mirosurile reziduale sunt sigilate. Tehnologia de spălare cu raftul său din spate este ideală pentru unitățile sanitare din Europa, deoarece permite cu ușurință colectarea probelor de scaun dacă este necesar. Toaletele cu spălare nu sunt disponibile pentru piața nord-americană.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Set vas WC Ermetiq Square 50 cu capac soft close + Rezervor WC ingropat Tece si clapeta cromatica”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *