Termostat camera Computherm Q7 RF

Views: 183

276,00 lei (TVA inclus)

Computherm Q7RF este un termostat mobil ce nu necesita legatura electrica prin cablu la cazan, el este un emitator care trimite semnale de radiofrecventa receptorului (un modul fix in legatura directa cu cazanul de incalzire).

Credit module tbi bank 3.3.8

69.14 Lei x 4 rate

Garanția calității

Termostat camera Computherm, functionarea fara perturbari este asigurata de un cod de siguranta unic. Programul unei zile este format din 6 perioade de timp, cu 6 temperaturi diferite, alese de dvs, programul se repeta ciclic si automat.

Programul fiecarei zile poate fi ales independent de programul celorlalte zile, avand o programare usoara. Functia COPY faciliteaza introducerea programelor repetitive. Acest termostat are 4 modalitati de regim manual (modificarea temporara a programului stabilit).

Computherm Q7RF este un termostat complex, prezinta multe facilitati, cu toate acestea este foarte usor de programat si de utilizat. Poate comanda un aparat de incalzire sau racire, climatizare. Permite program separat pentru fiecare zi a saptamanii, independent de celelalte zile. Programul unei zile este format din 6 perioade de timp, de la P1 pana la P6, cu 6 temperaturi diferite.

Functia ” COPY ” permite copierea programului pe alta zi. 

Sensibilitatea cuplarii-decuplarii este de 0,2gr.C. 

Afisajul poate fi iluminat pentru operarea mai usoara in intuneric. Afisajul este usor vizibil si indica atat temperatura setata cat si temperatura existenta in incapere. Cele doua butoane mari + si -, permit suprascrierea valorii temperaturii setate prin program. Actionand butonul mare + sau – obtinem temperatura dorita intr-unul dintre urmatoarele moduri: 

– pana la urmatorul timp de comutare din program 

– pentru 1…9 ore 

– pentru 1…99 zile 

– pana la o noua interventie manuala 

Precizia de afisare este de 0,5gr.C.

Computherm Q7 RF este format din 2 subansambluri: termostatul (emitatorul) si un modul fix (receptorul). Termostatul transmite comenzi prin unde radio, pe care receptorul le primeste si comanda pornirea sau oprirea cazanului prin cablu electric conectat intre receptor si cazan. Distanta termostatului fata de receptor poate fi de aproximativ 50 m in teren deschis si aproximativ 30 m in cladire, in functie de structura cladirii. Lucreaza cu o frecventa purtatoare de 868,35 MHz, pentru o buna stabilitate. Receptorul este prevazut cu un buton, MANUAL, care permite comanda manuala.

UtilizareOptimizare sistem climatizareTip produsTermostatDestinat pentruCentrale termiceBrand compatibilUniversalMaterialPlasticContinut pachet

1 x receptor

1 x Termostat

CuloareAlb

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Termostat camera Computherm Q7 RF”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *