Vas WC suspendat cu capac soft close Ermetiq Round

Views: 81

753,00 lei (TVA inclus)

Vas WC suspendat cu capac soft close Ermetiq Round

(3 recenzii de la clienți)
Credit module tbi bank 3.3.8

188.64 Lei x 4 rate

Garanția calității

Caracteristici WC:

Dimensiuni: 550x410x475 mm

Forma: rotunda

Material: ceramica sanitara

Vas WC suspendat cu capac

Vas WC suspendat cu capac sa tehnologie Rimless, Duravit demonstrează cum geometria, mecanica fluidelor și designul pot fi combinate cu succes pentru o eficiență maximă. Datorită zonei deschise, ușor accesibilă, vasul este deosebit de ușor de păstrat curat, iar acest lucru reduce considerabil timpul de curățare. Impresia inovatoare dată continuă în designul toaletei și al bideului: scaunul și capacul plat, disponibile cu și fără sistem de închidere soft, sunt atrăgătoare.

Vas WC suspendat cu capac montate pe perete și de sine stătătoare pot fi combinate și cu scaunul de duș-toaletă DuraStyle de la Starck. Ceramica și scaunul se îmbină într-o unitate armonioasă și elegantă. Toaletele Duravit montate pe perete sunt disponibile cu două opțiuni diferite de spălare. Tehnologia de spălare este cea mai comună tehnică de spălare asociată cu cea mai mică cantitate de mirosuri neplăcute și face parte din oferta actuală pentru piața nord-americană.

Datorită înălțimii și locației punctului de apă și a capcanei proiectate special, toate mirosurile reziduale sunt sigilate. Tehnologia de spălare cu raftul său din spate este ideală pentru unitățile sanitare din Vas WC suspendat cu capac, deoarece permite cu ușurință colectarea probelor de scaun dacă este necesar. Toaletele cu spălare nu sunt disponibile pentru piața nord-americană.

3 recenzii pentru Vas WC suspendat cu capac soft close Ermetiq Round

  1. Avery (proprietar verificat)

    Good quality.

  2. Daniel (proprietar verificat)

    Very fast delivery.

  3. Isaac (proprietar verificat)

    The product is firmly packed.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *